Samsung Climate Solutions Open Day za montere i servisere

17.05.2024.
blog-cover

Ening i Samsung Climate Solutions vas pozivaju da prisustvujete prvom Open Day događaju posvećenom monterima i serviserima, koji će se održati 27. maja 2024. godine na Imanju Knjaz u Podgorici.

Pridružite nam se i upoznajte se sa radom i karakteristikama Samsung premium rješenja za grijanje, hlađenje i klimatizaciju različitih vrsta prostora. Ovaj događaj je jedinstvena prilika da se detaljno informišete o najnovijim tehnologijama i sistemima koje Samsung nudi, uključujući:

Događaj počinje u 10h i obećava bogat program koji će vam pružiti sveobuhvatan uvid u funkcionalnosti i prednosti naših proizvoda.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite putem DM-a ili na email: office@ening.me sa naznakom „Prijava za Samsung Climate Solutions Open Day“.

Ne propustite priliku da budete dio ovog ekskluzivnog događaja i unaprijedite svoje znanje o Samsung rješenjima.

Radujemo se vašem dolasku!

Podijelite

Pročitajte još

Pogledajte sve
03.05.2023.

Stižu nam paklene vrućine

With the warmer months just around the corner, we are looking for all possible ways to cool down our home and refresh ourselves from the high temperatures. Traditional air conditioners can be useful in this process, but the unpleasant airflow they produce can enda...

19.01.2024.

Novi partner - Ening postao zastupnik DAB pumpi i pumpnih sistema za Crnu Goru

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Ening postao zastupnik renomiranih italijanskih DAB pumpi i pumpnih sistema za Crnu Goru. Već više od 40 godina, DAB je vodeći igrač u tehnologiji upravljanja i rukovanja vodom, te nudi tehnološka rj...