Samsung Climate Solutions Open Day za montere i servisere

17.05.2024.
blog-cover

Ening i Samsung Climate Solutions vas pozivaju da prisustvujete prvom Open Day događaju posvećenom monterima i serviserima, koji će se održati 27. maja 2024. godine na Imanju Knjaz u Podgorici.

Pridružite nam se i upoznajte se sa radom i karakteristikama Samsung premium rješenja za grijanje, hlađenje i klimatizaciju različitih vrsta prostora. Ovaj događaj je jedinstvena prilika da se detaljno informišete o najnovijim tehnologijama i sistemima koje Samsung nudi, uključujući:

Događaj počinje u 10h i obećava bogat program koji će vam pružiti sveobuhvatan uvid u funkcionalnosti i prednosti naših proizvoda.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite putem DM-a ili na email: office@ening.me sa naznakom „Prijava za Samsung Climate Solutions Open Day“.

Ne propustite priliku da budete dio ovog ekskluzivnog događaja i unaprijedite svoje znanje o Samsung rješenjima.

Radujemo se vašem dolasku!

Podijelite

Pročitajte još

Pogledajte sve
19.04.2023.

Ening finansiranje na licu mjesta, bez učešća, bez odlaska u banku

Ening u saradnji sa NLB bankom omogućava dodatne benefite svojim kupcima u vidu povoljnog Ening finansiranja na licu mjesta, bez učešća, bez odlaska u banku. Ova atraktivna ponuda dostupna je za iznose do 5.000 EUR, uz fleksibilnost odloženog plaćanja ...

18.10.2023.

Tražimo pripravnike: Prilika za profesionalni razvoj u kompaniji Ening

Ako ste nedavno završili studije i tražite priliku za ulazak u svijet profesionalnog razvoja, imamo odlične vijesti za vas. Ening otvara vrata za nove pripravnike koji će se pridružiti našem timu u Nikšiću i Podgorici, i pruža vam &scaro...