Novi partner - Ening postao zastupnik DAB pumpi i pumpnih sistema za Crnu Goru

19.01.2024.
blog-cover

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Ening postao zastupnik renomiranih italijanskih DAB pumpi i pumpnih sistema za Crnu Goru.

Već više od 40 godina, DAB je vodeći igrač u tehnologiji upravljanja i rukovanja vodom, te nudi tehnološka rješenja koja garantuju pouzdanost i efikasnost, optimizujući potrošnju energije u domaćinstvima, stanovima, civilnim objektima, komercijalnim i poljoprivrednim sistemima za navodnjavanje.

Naše partnerstvo sa DAB-om, kao liderom u inovacijama i tehnologiji pumpnih sistema, omogućava nam da vam ponudimo širok asortiman proizvoda za razne namjene, kao što su HVAC sistemi, potopne pumpe, sistemi za povećanje pritiska, sprinkler postrojenja, pumpe za bazene, i druga specijalizovana rješenja.

Svaki od ovih proizvoda predstavlja vrhunac italijanske inovacije i stručnosti, energetske efikasnosti i pouzdanosti.

DAB ASORTIMAN

DAB asortiman čine:

·       Sistemi za nadzor

·       Komandno-kontrolni sistemi

·       Cirkulacione pumpe

·       In-line pumpe

·       Višestepene centrifugalne i samousisne pumpe

·       Pumpe za bazene, ribnjake i slanu vodu

·       Centrifugalne pumpe

·       Potopne pumpe

·       Potopne pumpe i motori

·       Jedinice za pritisak

·       Sistemi za gašenje požara

·       Dodaci.

Više o DAB asortimanu saznajte ovdje.

Kompletan DAB asortiman odlikuje izuzetna inovativnost, kombinujući decenije iskustva i napredne tehnologije. Njihova rješenja dizajnirana su za maksimalnu efikasnost i dugotrajnost, što garantuje da ćemo zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe naših klijenata.

Podijelite

Pročitajte još

Pogledajte sve
02.10.2023.

VELIKA JESENJA MULTI SPLIT AKCIJA: Kupi WindFree po cijeni osnovnog modela

U sklopu naše jesenje ponude, predstavljamo ekskluzivnu akciju na multi split sisteme. Ova limitirana jesenja akcija vam donosi premium Samsung WindFree tehnologiju po cijeni osnovnog modela. Šta je u ponudi? Detaljno smo pripremili ponudu multi spli...

11.03.2024.

Velika SAMSUNG akcija do kraja marta: Popusti na mono i multi split klima uređaje

Ne propustite šansu da unaprijedite vaš dom ili poslovni prostor, jer Ening donosi super popuste na Samsung mono i multi split klima uređaje: 50 EUR popusta na sve Samsung mono split uređaje, 20% popusta na Samsung multi split sisteme. Neke od kl...