Ening finansiranje na licu mjesta, bez učešća, bez odlaska u banku

19.04.2023.
blog-cover

Ening u saradnji sa NLB bankom omogućava dodatne benefite svojim kupcima u vidu povoljnog Ening finansiranja na licu mjesta, bez učešća, bez odlaska u banku. Ova atraktivna ponuda dostupna je za iznose do 5.000 EUR, uz fleksibilnost odloženog plaćanja od 6 do 36 rata.

Ening finansiranje je namijenjeno svim stalno zaposlenim fizičkim licima, u državnim i privatnim kompanijama na A i B listi NLB banke, kao i kreditno sposobnim penzionerima. Interesantno je da se ova pogodnost pruža i klijentima drugih banaka, što znači da nije potrebno prenijeti zaradu kako bi ostvarili mogućnost finansiranja.

Kupci koji su zainteresovani za povoljnosti Ening finansiranja mogu iskoristiti vrlo jednostavnu prijavu putem interneta, bez potrebe za odlaskom u banku i dodatnim procedurama. Vašu kreditnu sposobnost provjeravamo online, a u slučaju pozitivnog odgovora, izdaje se dokument koji ovjeravate u kompaniji gdje radite ili u Fondu PIO, ako ste penzioner. Nakon toga, ugovaramo termin za potpisivanje ugovora u našem Show Room-u u Podgorici ili u centrali u Nikšiću.

Sada možete iskoristiti pogodnosti Ening finansiranja i ostvariti svoje ciljeve bez stresa. Naš cilj je da vam pružimo najbolju uslugu i olakšamo postizanje vaših ciljeva uz kompletnu finansijsku sigurnost.

Podijelite

Pročitajte još

Pogledajte sve
21.06.2023.

Velika multi split akcija: Popust -20% do kraja jula

Predstavljamo vam sjajnu priliku da rashladite svoj dom ovog ljeta uz Samsung multi split sisteme klimatizacije. Do kraja jula očekuje vas popust od 20% na sve multisplit sisteme klimatizacije za jednokratno plaćanje! Pored toga što jednom spoljašn...

08.08.2024.

Toplotna pumpa u pola cijene uz EKO FOND

Odavno razmišljate o ugradnji toplotne pumpe i multi split sistema, ali nijeste znali kada je pravo vrijeme za tu investiciju? Mi vam dajemo odgovor: pravo vrijeme je SADA! Ening, lider u industriji energetski efikasnih sistema u Crnoj Gori sa 30 godina isk...