Naša rješenja angle-right Mali objekti angle-right Multi split (FJM)

Multi split (FJM)

Jedan sistem za sve Vaše potrebe

Sistemi klimatizacije u kojima se više unutrašnjih jedinica veže za jednu spoljašnju, izbor je za poslovne prostore sa više kancelarija, gdje jednim sistemom rješavate i grijanje i hlađenje prostora.

Kvalitet bez kompromisa

title-icon
Praktično rješenje

Vanjska jedinica koja zauzima mali prostor na fasadi, omogućava povezivanje do 5 unutrašnjih jedinica u različitim izvedbama: zidne, plafonske (1-smjerne i 4-smjerne), podne i kanalske.

title-icon
Faktor zdravlja

U WindFree varijanti, automatski čisti samu sebe - isušujući izmjenjivač toplote, čime sprečava stvaranje bakterija, dok su antibakterijski filteri izuzetno jednostavni za čišćenje, bez potrebe za profesionalnim serviserima.

title-icon
SmartThings app

Gdje god da se nalazite, možete posredstvom aplikacije upravljati sa temperaturom u svom poslovnom prostoru.

Zašto Samsung multi split sistemi?

Mogućnosti finansiranja

Pogledajte

Povezani sistemi

slider cover
Sistemi klimatizacije

360 Kasetni klima uređaji

Kružni sistem klimatizacije sa unutrašnjom jedinicom inovativnog dizajna, savršeno vizuelno nadograđuje prostor u kojem se nalazi.

slider cover
Sistemi klimatizacije

Mono split (CAC)

Samsung komercijalni uređaji pružiće tihu, pouzdanu i energetski efikasnu njegu vazduha za Vaš poslovni prostor, bilo da se radi o kancelariji, butiku, kafiću i sl.

slider cover
Sistemi klimatizacije

VRF (DVM)

Sistemi klimatizacije za velike objekte kao što su poslovne zgrade, tražni centri ili hoteli, gdje veličina prostora prevazilazi dostupne kapacitete manjih sistema.

Virtuelni showroom

Posjetite naš virtuelni izložbeni salon

section-icon

Blogovi