Tražimo pripravnike: Prilika za profesionalni razvoj u kompaniji Ening

18.10.2023.
blog-cover

Ako ste nedavno završili studije i tražite priliku za ulazak u svijet profesionalnog razvoja, imamo odlične vijesti za vas. Ening otvara vrata za nove pripravnike koji će se pridružiti našem timu u Nikšiću i Podgorici, i pruža vam šansu da steknete dragocjeno iskustvo i unaprijedite svoju karijeru.

Šta nudimo?

Naša kompanija nudi pozicije za pripravnike u sljedećim oblastima:

  • Mašinstvo: 4 pozicije
  • Ekonomija (Ekonomija i biznis): 3 pozicije
  • Organizacione nauke (FON): 1 pozicija
  • Elektrotehnika (Elektrotehnika, telekomunikacije i računari): 1 pozicija
  • Elektrotehnika (Energetika i automatika): 1 pozicija

Ovaj program će vam omogućiti da steknete praktično iskustvo, radite sa stručnjacima u svojoj oblasti i razvijate vještine koje će vam biti od neprocjenjive koristi za budućnost.

Kako se prijaviti?

Prijavljivanje za buduće korisnike programa obavlja se elektronskim putem, preko portala eUprave. Rok za prijavu je do 18. novembra 2023. godine do 15 sati.

Upoznajte nas bliže

Želimo da vas pozovemo da nas posjetite i upoznate se sa budućim kolegama, kancelarijom i svim djelatnostima kojima se Ening bavi. Naša vrata su vam otvorena da saznate više o našoj kompaniji i kako ćete doprinijeti našem timu.

Kontaktirajte nas

Za više informacija i pitanja, slobodno nam se obratite putem sljedećih kanala:

Facebook

📲 Instagram

📧 office@ening.me

📞 +382 40 253 401

Ovo je vaša šansa da započnete svoju karijeru i stvarate uspješnu budućnost. Prijavite se za program stručnog osposobljavanja i budite dio Ening tima.

Ne čekajte - vaša karijera počinje ovdje!

Podijelite

Pročitajte još

Pogledajte sve
30.03.2023.

EHS HT Quiet - nova visokotemperaturna toplotna pumpa kompanije SAMSUNG

Podgorica, septembar 2022. – Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) danas uvodi EHS Mono HT Quiet, toplotnu pumpu za visoke temperature uz malo buke, koja je idealna za evropsko tržište renoviranja stanova i kuća. Kao izdržljivo i ...

20.11.2023.

Velika Black Friday nedjelja u Eningu: Samsung WindFree klima uređaji po SPECIJALNOJ cijeni!

Ne propustite šansu da unaprijedite vaš dom! Od 20. do 25. novembra, Ening donosi neodoljive ponude na Samsung WindFree mono split klima uređaje. Ugrabite priliku da doživite vrhunsku klimatizaciju i komfor, po specijalnim cijenama koje su dostupne...