Tražimo pripravnike: Prilika za profesionalni razvoj u kompaniji Ening

18.10.2023.
blog-cover

Ako ste nedavno završili studije i tražite priliku za ulazak u svijet profesionalnog razvoja, imamo odlične vijesti za vas. Ening otvara vrata za nove pripravnike koji će se pridružiti našem timu u Nikšiću i Podgorici, i pruža vam šansu da steknete dragocjeno iskustvo i unaprijedite svoju karijeru.

Šta nudimo?

Naša kompanija nudi pozicije za pripravnike u sljedećim oblastima:

  • Mašinstvo: 4 pozicije
  • Ekonomija (Ekonomija i biznis): 3 pozicije
  • Organizacione nauke (FON): 1 pozicija
  • Elektrotehnika (Elektrotehnika, telekomunikacije i računari): 1 pozicija
  • Elektrotehnika (Energetika i automatika): 1 pozicija

Ovaj program će vam omogućiti da steknete praktično iskustvo, radite sa stručnjacima u svojoj oblasti i razvijate vještine koje će vam biti od neprocjenjive koristi za budućnost.

Kako se prijaviti?

Prijavljivanje za buduće korisnike programa obavlja se elektronskim putem, preko portala eUprave. Rok za prijavu je do 18. novembra 2023. godine do 15 sati.

Upoznajte nas bliže

Želimo da vas pozovemo da nas posjetite i upoznate se sa budućim kolegama, kancelarijom i svim djelatnostima kojima se Ening bavi. Naša vrata su vam otvorena da saznate više o našoj kompaniji i kako ćete doprinijeti našem timu.

Kontaktirajte nas

Za više informacija i pitanja, slobodno nam se obratite putem sljedećih kanala:

Facebook

📲 Instagram

📧 office@ening.me

📞 +382 40 253 401

Ovo je vaša šansa da započnete svoju karijeru i stvarate uspješnu budućnost. Prijavite se za program stručnog osposobljavanja i budite dio Ening tima.

Ne čekajte - vaša karijera počinje ovdje!

Podijelite

Pročitajte još

Pogledajte sve
26.04.2023.

Ening zlatni partner na projektu “Moj povratak na selo”

2020. godine Ening je postao zlatni partner jednog zanimljivog i potpuno drugačijeg projekta na crnogorskom tlu, koji je u protekle tri godine privukao značajnu pažnju u zemlji i regionu. Autor bloga – Mišo Savović, u saradnji sa našim inž...

06.07.2023.

Energetski efikasan dom: Beskamatni krediti za ugradnju modernih sistema za klimatizaciju i grijanje

Uštedite novac i unaprijedite vaš dom uz Ening beskamatne kredite za klimatizaciju i grijanje! Ministarstvo kapitalnih investicija Crne Gore pokrenulo je novu fazu programa ENERGETSKI EFIKASAN DOM s ciljem smanjenja troškova grijanja i poveća...