Ening zlatni partner na projektu “Moj povratak na selo”

26.04.2023.
blog-cover

2020. godine Ening je postao zlatni partner jednog zanimljivog i potpuno drugačijeg projekta na crnogorskom tlu, koji je u protekle tri godine privukao značajnu pažnju u zemlji i regionu.

Autor bloga – Mišo Savović, u saradnji sa našim inženjerima sprovodi istraživanja i piše tekstove u kojima javnosti približava sve tehničke aspekte naših proizvoda i usluga koje plasiramo na tržištu. Jedan od njih koji izdvajamo je i tekst – Toplotne pumpe su budućnost – Crna Gora 2050. godine.

U narednom periodu, kako dinamika “povratka na selo” bude odmicala, Ening će posredstvom bloga, prezentovati javnosti neke od svojih proizvoda poput:

-          Samsung Wind Free Multi split klimatizacije;

-          Viessmann kolektora za zagrijavanje sanitarne vode;

-          Danfoss podnog grijanja.

Kako prije 3 godine, tako i danas, uvjereni smo da ćemo sklopljenim partnerstvom približiti naše proizvode i usluge javnosti i tržištu, i takođe na društveno-odgovoran način, doprinijeti razvoju ovog projekta.

Pozivamo vas da posjetite blog www.mojpovrataknaselo.me i upoznate se, ukoliko u međuvremenu nijeste, kao i da za sve detalje i informacije budete slobodni da se obratite našem prodajnom timu preko kontakt stranice.

Strpljivo čekamo kraj radova, nakon čega ćemo i sami posjetiti Danilovgrad, i napraviti video reportažu.

Podijelite

Pročitajte još

Pogledajte sve
30.03.2023.

Postali smo zastupnici kompanije RUCK Njemačka

Ening je postao generalni zastupnik i distributer kompanije RUCK za tržište Crne Gore. Ovo porodično preduzeće sa sjedištem u NJemačkoj danas broji preko 400 ljudi, i prisutno je na 4 proizvodne lokacije. Danas je Ruck jedan od svjetkih lidera u...

11.03.2024.

Velika SAMSUNG akcija do kraja marta: Popusti na mono i multi split klima uređaje

Ne propustite šansu da unaprijedite vaš dom ili poslovni prostor, jer Ening donosi super popuste na Samsung mono i multi split klima uređaje: 50 EUR popusta na sve Samsung mono split uređaje, 20% popusta na Samsung multi split sisteme. Neke od kl...