ENING je generalni uvoznik, distributer i serviser za područje Crne Gore kompanije SAMSUNG, Južna Koreja. Samsung je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji sistema i opreme za klimatizaciju za objekte rezidencijalne i nerezidencijalne namjene.
Saznaj više
ENRPO kao proizvodni brend  kompanije ENING, nastao je kao plod dugogodišnjeg iskustva i posvećenog rada zaposlenih ENING-a i naše želje da odemo korak dalje u poslu kojim se bavimo još od 1994.godine. Ovo porodično preduzeće, danas broji preko 100 zaposlenih svih obrazovnih profila i svoj posao je razgranala u više samostalnih pravaca u oblasti termotehnike, među kojima vrlo važno mjesto svakako zauzima proizvodnja i B2B trgovina ...
Saznaj više

Ening je generalni uzoznik, distributer i serviser za područje Crne Gore, kompanije Ruck, Njemačka. Od 2007. godine su među svjetksim liderima u razvoju i proizvodnji ventilatora i ventilacionih jedinica, nudeći široku lepezu proizvoda za sve aplikacije.

Saznaj više

Već više od 40 godina, DAB je vodeći igrač u tehnologiji upravljanja i rukovanja vodom, te nudi širok asortiman proizvoda za razne namjene, kao što su HVAC sistemi, potopne pumpe, sistemi za povećanje pritiska, sprinkler postrojenja, pumpe za bazene, i druga specijalizovana rješenja koja garantuju pouzdanost i efikasnost, optimizujući potrošnju energije u do ...

Saznaj više
ENING je ovlašćeni distributer za područje Crne Gore kompanije Danfoss,Danska, program grijanje. Danfoss je vodeća firma u grejnoj industriji nudeći opsežan asortiman elemenata i rješenja za proizvodnju, distribuciju i upotrebu raspoložive toplote i uštedu energije u domaćinstvima i zgradama.
Saznaj više
ENING je ekskluzivni distributer za područje Crne Gore kompanije Minimax – Viking, Njemačka. Ova renomirana njemacka kompanija je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji sistema i opreme za gašenje požara.
Saznaj više
Ening je ekskluzivni uvoznik i distributer kompanije L'ISOLATNE K-FLEX za teritoriju Crne Gore. Ova renomirana italijanska kompanija je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji akustičnih i termalnih izolacija. K-FLEX je zastupljen u više od 60 zemalja svijeta, sa 10 proizvodnih pogona i više od 2.000 zaposlenih. Kompanija je sertifikovana po UNI EN ISO 9001:2008 i ima više od hiljadu dodatnih sertifikata koji garantuju kvalitet, pouzdanost i ...
Saznaj više

Ening je ovlašćeni uvoznik i distributer grupacije KAN. Ovaj poljski proizvođač isporučuje tehnološki napredne sisteme podnih i zidnih grijanja, instalacija grijanja i hlađenja, sistema grijanja vanjskih površina, kao i instalacija protivpožarnih i sprinkler sistema. 

Saznaj više

Ening je generalni uvoznik, distributer i servisni partner kompanije CASALS, Španija. Kao proizvođač ventilatora sa preko 125 godina iskustva, Casals ima široku lepezu proizvoda namijenjenih ventilaciji industrijskih objekata, komercijalnih objekata, garaža i sl.

Saznaj više

Ening je ekskluzivni uvoznik, distributer i servisni partner za područje Crne Gore, kompanije HARGASSNER. Ovo austrijsko preduzeće sa tradicijom je jedan od evropskih lidera u proizvodnji kotlova na biomasu.

Saznaj više
ENING je ovlašćeni distributer i serviser za područje Crne Gore kompanije Weishaupt, Njemačka. Weishaupt važi u svjetskim mjerilima za preduzeće sa najvećim tržišnim udjelom na području proizvodnje gorionika i solarnih sistema za zagrijavanje sanitarne tople vode.
Saznaj više
ENING je ovlašćeni distributer i serviser za područje Crne Gore kompanije Viessmann, Njemačka. Viessmann je jedan od svjetski vodećih proizvođača sistema za grijanje.Viessmann kompletni program nudi individualna rješenja sa efikasnim sistemima za sve vrste primjene i za sva goriva. Preduzeće već decenijama proizvodi efikasne i siromašne štetnim materijama grejne sisteme na lož ulje i gas, kao i solarne sisteme, grejne sisteme na obno ...
Saznaj više

Ening je ovlašćeni distributer i serviser za područje Crne Gore, kompanije RHOSS, Italija. RHOSS je još od 1968. godine jedan od lidera u proizvodnji toplotnih pumpi, čilera, fan coil uređaja i klima komora, namijenjenih svim vrstma objekata.

Saznaj više

Logstor je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji predizolovanih cijevi i sistema daljinskog grijanja i hlađenjea, transporta nafte i gasa i sl.

Saznaj više